PUC

Kom langs bij PUC met al je vragen en ideeën!

Voor alle jongeren en partners uit Wassenaar

Het jongerenwerk heeft de deuren geopend van haar Pop Up Center, PUC, voor alle jongeren en partners uit Wassenaar. PUC is niet alleen een ruimte maar ook een jongere die ons ondersteunt bij onze werkzaamheden. Misschien ben je haar al tegengekomen bij jouw vereniging of op jouw school?

Er zijn verschillende redenen om langs te komen bij ons Pop Up Center. PUC heeft namelijk de volgende functies:

  • Informatiepunt. Bij ons kun je terecht met al je vragen over school, werk, vrijetijd, social media of andere onderwerpen die je bezighouden.
  • Creatief atelier. Wil je een leuke activiteit organiseren of heb je met een paar vrienden een project bedacht om Wassenaar een beetje op te pimpen? In het PUC gaan we samen aan de slag om er een succes van te maken.
  • Vergader- en workshopruimte. Samen met jullie en onze partners overleggen wij hier over de beste aanpak in de wijk of hoe wij jullie het beste kunnen helpen. Er kunnen ook kleinschalige workshops gegeven worden , bijvoorbeeld over social media of het maken van een studiekeuze. Of misschien wil jij zelf wel een workshop geven aan andere jongeren?
  • Magazijn. Wij verzamelen alle ideeën die wij van jullie, buurtbewoners, winkeliers en partners ontvangen en slaan ze op. We gaan hiermee aan de slag of zorgen ervoor dat het bij de juiste persoon of organisatie terecht komt.

Wil je meer weten over PUC? Neem contact op met één van ons.