Rosa Brouwer

Jongerenwerker

Mijn naam is Rosa Brouwer en ik ben jongerenwerker in Wassenaar. Ik geloof erin dat elke jongeren zijn eigen talenten bezit en een kans verdient om deze optimaal te ontwikkelen. Hierbij is de eigen kracht en motivatie van jongeren belangrijk, maar soms hebben ze hulp nodig om die te ontdekken en gebruiken. Het geeft mij voldoening om jongeren hierbij te ondersteunen. In Wassenaar ben ik jongerencoach, voorlichter en meidenwerker. Het doel van het meidenwerk is meiden een plek geven waar ze kunnen recreëren, specifieke thema’s bespreken en hun talenten ontwikkelen. Binnen het meidenwerk wordt verder gewerkt aan weerbaarheid en het zelfbeeld van meiden. Sinds eind 2016 ben ik ook Rots en Water trainer.

Manon de Bruijn

Jongerenwerker

Ik ben Manon de Bruijn 34 jaar. Ik ben al vanaf mijn 14e betrokken en actief binnen het jongerenwerk als vrijwilliger. Vanuit daar heb ik eerst de opleiding Sociaal Cultureel Werk gedaan en vervolgens ook de opleiding Cultureel Maatschappelijke Vorming. Ik heb voor dit werk verschillende banen gehad waaronder 6 jaar bij Justitiële instelling Teylingereind in Sassenheim waar ik jongeren heb begeleid richting re-integratie naar de maatschappij. Door hun duidelijke structuur te bieden en in het mentorschap ze de vaardigheden te bieden om beter om te gaan met bijvoorbeeld hun agressie, ze sociale vaardigheden aan te leren en betere morele keuzes te maken. Hiervoor heb ik bij verschillende plekken jongerenwerk uitgevoerd en ben ik blij dat ik weer terug mag zijn in het jongerenwerk waar mijn passie ligt om jongeren te begeleiden richting zelfstandigheid. Om ze te ondersteunen in hun weg naar volwassenheid als zij daarin moeilijkheden in ondervinden. Om ze een basis te geven met goede begeleiding, coaching en persoonlijke aandacht. Daarnaast zal ik mij gaan richten op het project 18+ en dan en zal ik regelmatig voorlichtingen geven over onderwerpen die op dat moment de aandacht nodig hebben.

Martin van Keulen

Teamleider

Rens Cornelisse

Jongerenwerker

Mijn naam is Rens Cornelisse en ik werk inmiddels bijna 3 jaar voor Stichting Jeugd- en Jongerenwerk. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in gemeente Waddinxveen en Krimpen a/d IJssel. Vanaf juli 2016 ben ik werkzaam in Wassenaar.
Ik ben afgestudeerd als operationeel sportmanager aan het CIOS in Goes. Ik ben opgeleid om activiteiten te organiseren voor verschillende doelgroepen met als doel sport te stimuleren. Ik vind het geweldig om op een sportieve manier met mensen bezig te zijn. Sport legt voor de jeugd een basis voor hun verdere leven; ze leren zich aan regels te houden, rekening te houden met anderen en om te gaan met winnen en verliezen.
Momenteel volg ik nog een deeltijdopleiding Sportmarketing in Breda. Ik ga één dag in de week naar school. De overige dagen zal ik actief zijn als jongerenwerker in Wassenaar.

Said Ajar

Jongerenwerker

Mijn naam is Said Ajar, ik ben 29 jaar oud en ben werkzaam in de gemeente Wassenaar als Jongerenwerker/coach. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in Leiden, Nieuwkoop, Den Haag en Alphen. Daar heb ik voornamelijk sportactiviteiten georganiseerd, coaching trajecten behandeld, empowerment trainingen gegeven op scholen en sportverenigingen ondersteund. Mijn kracht ligt in het laagdrempelig benaderen van jongeren en vervolgens opbouwen van een sterke vertrouwensrelatie. Een aantal belangrijke eigenschappen voor mij zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid en discipline.